Skip to main content
Published: January 12 2012, 5:47:00 PMUpdated: November 28 2020, 10:12:33 PM

We always get page 1 for my getUserCases API call as below. How do fix it?

 <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<getUserCasesRequest>
   <paginationInput>
      <entriesPerPage>200</entriesPerPage>
      <pageNumber>2</pageNumber>
   </paginationInput>  

 <getUserCasesResponse xmlns="http://www.ebay.com/marketplace/resolution/v1/services">
   <ack>Success</ack>
   <version>1.3.0</version>
   <timestamp>2012-01-12T22:27:10.135Z</timestamp>
<cases>
      <caseSummary>
         <caseId>
            <id>123456789</id>
            <type>PAYPAL_SNAD</type>
         </caseId>
       .....
         <status>
            <PaypalSNADStatus>MY_RESPONSE_DUE</PaypalSNADStatus>
         </status>
         <item>
            <itemId>130815781716</itemId>
            <itemTitle>xxxxxxxx</itemTitle>
            <transactionId>801749029002</transactionId>
         </item>
         <caseQuantity>1</caseQuantity>
         <caseAmount currencyId="USD">47.95</caseAmount>
         <respondByDate>2012-02-24T06:31:28.000Z</respondByDate>
         <creationDate>2011-12-08T18:34:36.000Z</creationDate>
         <lastModifiedDate>2012-01-11T19:29:02.000Z</lastModifiedDate>
      </caseSummary>
      
      ....
   </cases>


<paginationOutput>
      <pageNumber>1</pageNumber>
      <entriesPerPage>200</entriesPerPage>
      <totalPages>4</totalPages>
      <totalEntries>678</totalEntries>
   </paginationOutput>

Reason is the namespace as below is missing in the request xmlnser="http://www.ebay.com/marketplace/resolution/v1/services".  Adding it to the request as below will fix the problem.

 <getUserCasesRequest xmlns="http://www.ebay.com/marketplace/resolution/v1/services">
   <paginationInput>
      <entriesPerPage>200</entriesPerPage>
      <pageNumber>3</pageNumber>
   </paginationInput>
   <sortOrder>CREATION_DATE_ASCENDING</sortOrder>
</getUserCasesRequest>

How well did this answer your question?
Answers others found helpful